Thuis

EZ RENDA CONSTRUCTION MACHINERY LTD

Bedrijfprofiel

EZ RENDA Construction Machinery Ltd is een dochteronderneming van de GROEP van EZ RENDA. Het bedrijf wordt gevonden door M. Jim die CEO met één computer in 2005 is. Het bedrijf is nu aan een team gegroeid dat zich met 50 personeelsleden vormde dat hun eigen RD-centrum, productieafdeling, op de markt brengende afdeling, en naverkoopafdeling heeft.

 

Ons specifiek team concentreert zich bij het creëren van toekomstige ontwikkelingen in bouwmachines en kleine landbouwmachines. Het ernaar streven om kleiner en eenvoudigere machines te hebben. De opmerkelijke producten die wij zijn de mixer van het sparren draagbare mortier in de de wereld, het wieden machine ten laste, de muur teruggevend machine, de muur meer vlote enz. hebben gehad. Wij hebben 500 verdelers over de wereld, en onze producten naar meer dan 50 landen uitgevoerd.

 

EZ RENDA, het gemakkelijke teruggeven, het gemakkelijke mengen zich, het gemakkelijke leven!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Significante Gebeurtenissen van EZ RENDA:

  • In het jaar van 2006, ver*kopte de eerste het teruggeven machine aan de wereldmarkt aan India uit

  • In het jaar van 2008, vestig ANEX INDUSTRIEEL HONG KONG dat voor marketing en RD wordt BEPERKT.

  • In het jaar van 2013, vestig Guangzhou Qianjin Constrution Machinery Guangzhou Ltd.

  • In het jaar van 2014, werd gemerkte EZ RENDA het teruggeven van machine uitgezonden door „Chinees wetenschap & technologiekanaal CCTV10“. het eind van 2014, vestigt EZ RENDA Construction Machinery Foshan Ltd voor productie.

  • In het jaar van 2015, werd de eerste Mobiele de mixerrobot van de wereld uitgezonden door kabeltelevisie 10, in hetzelfde jaar CEO werd M. Jim Zheng gericht als één van de beste nieuwe onderneming in 2015 door de Bevordering van China van Economisch en Technologie en aansloot zich bij het 12de de Wetenschappersforum van China.

  • In het jaar van 2016, lanceer de eerste mobiele de mixerrobot van de wereld aan de markt, in hetzelfde jaar, ontmoette econoom en stellen hoge en nieuwe technologieonderneming voor.

EZ RENDA CONSTRUCTION MACHINERY LTD EZ RENDA CONSTRUCTION MACHINERY LTD EZ RENDA CONSTRUCTION MACHINERY LTD EZ RENDA CONSTRUCTION MACHINERY LTD EZ RENDA CONSTRUCTION MACHINERY LTD
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : EZ RENDA

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 5000000-7000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 80% - 90%

RD rojects Anual: 3

New invention Anual: 2

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Kleine Cementmixer voor verkoop Van goede kwaliteit Kleine Cementmixer voor verkoop Van goede kwaliteit Kleine Cementmixer voor verkoop Van goede kwaliteit Kleine Cementmixer voor verkoop